Biserici Constanta

Biserici jud. Constanta

Comunitati

Scoli

Edituri

Librarii

Radio

Organizatii

Firme

Statistici

Promovam


RVE Constanta

Arta de a trai impreuna

Ajutor, am nevoie de cineva!


« | Acasa | »

Seminar “Dezvoltarea unei persoane” la Constanta

Seminar “Dezvoltarea unei persoane” la Constanta

Tineri Pentru Misiune va invita sa va alaturati Scolii “Principii de Lucrare cu Copiii si Tinerii” la un seminar cu tema “Dezvoltarea unei persoane”. Seminarul va fi sustinut de Shanie Hinge.

Seminarul va avea loc la Centrul de misiune „Tineri Pentru Misiune” din Constanta in perioada 7 – 11 mai 2012 (Sesiunea 1) si 14 – 18 mai 2012 (Sesiunea 2).

Invatatura lui Shanie prezinta modul sanatos si nesanatos de dezvoltare al copiilor, din pantec pana la varsta de 18 ani. Invatatura prezinta, printre altele, aspectele sanatoase ale fiecarei perioade din viata copiilor si modul in care cresterea si educarea primita atunci cand sunt mici, le va afecta viata cand vor fi mai mari.

Shanie Hinge este originara din SUA, a slujit in Ungaria si Danemarca, si a predat in nenumarate locuri din lume despre dezvoltarea personala, atat in medii crestine cat si in cele necrestine.

Detalii si inscrieri la telefon 0762 133 804 sau email pcym (a) ywam.ro. Aici poti vedea toate seminariile din aceasta vara oferite de Tineri Pentru Misiune.

Asculta Radio Filadelfia Live

Comentariile sunt închise pentru Seminar “Dezvoltarea unei persoane” la Constanta

Comments are closed.

Creative Commons License