Biserici Constanta

Biserici jud. Constanta

Comunitati

Scoli

Edituri

Librarii

Radio

Organizatii

Firme

Statistici

Promovam


RVE Constanta

Arta de a trai impreuna

Ajutor, am nevoie de cineva!


« | Acasa | »

ShoeBox 2011 – Cadoul din cutia de pantofi

O campanie aflata la a 5-a editie, proiectul ShoeBox, ne indeamna sa aducem zambetul pe chipul unui copil in acest sfarsit de an.

Tot ce trebuie sa faci este sa iei o cutie de pantofi (sunt sigura ca toti avem macar una singura de care ne putem desparti), sa o invelesti in hartie pentru cadouri (cutia si capacul) si sa o umpli cu diferite lucrusoare (dulciuri, articole scolare, o hainuta poate s.a.).

De cadouri vor beneficia copiii orfani, proveniti din familii dezorganizate sau prea sarace ca sa le poata oferi minimul de confort necesar.

Aveti nevoie de:

Ce faceti dupa:

Se inveleste frumos in hirtie cutia si capacul ei, separat, apoi pui in cutie tot ce ai pe suflet sa cumperi sau ai prin casa si poti darui:

Puteti pune inauntru tot ce intra, ce vreti si ce credeti ca ii trebuie unui copil de varsta si sexul respectiv.

Copiii sint intre 2-18 ani fete si baieti.

Nu lipiti capacele pe cutii, vor fi lipite la momentul in care veniti cu ele, cand se vor lipi si etichetele speciale cu varsta si sexul copilului pentru care ati pregatit cutia/cutiile.

Termen limita: 21 decembrie 2011, ora 18:00

Proiectul ShoeBox este unul construit pe disponibilitatea omului de a darui din putinul sau multul care-l poseda, pentru un copil sarac sau orfan, care nu se bucura asa cum o fac copiii nostri de sarbatori, ci rabda foame si frig.

Locatia unde puteti aduce cadourile:  Centrul de zi “Tineri Pentru Misiune”. Persoana de contact: Alina Dragoman – 0747-499-022

 

Comentariile sunt închise pentru ShoeBox 2011 – Cadoul din cutia de pantofi

Comments are closed.

Creative Commons License